One Sky One World 2002

En kold dag

Vejudsigten var ikke så god. Der var lovet op til hård vind, byger som senere skulle gå over i regn og temperaturer på 5 til 7 grader.

Alt i alt ikke særlig gode udsigter til et dragearrangement. Og den første byge kom da også mens jeg kørte mod Århus.

Fremme på parkeringspladsen ved Tangkrogen var det dog tørvejr. Men vinden var dog i overkanten til de større drager og temperaturen var et køleskab værdig.

 

Billed nr. 14708

Dragebix.dk var på pladsen med denne lille pavilion, foruden Alex var Anders også med til at passe bixen.

Der var selvfølgelig en masse af Århus Drageklub's medlemmer tilstede, og Henrik var ifærd med at sætte bannere op, da jeg kom ved elleve tiden.

 

Billed nr. 14726

Der kom meget hurtigt gang i faldskærm udspring for bamser og andre tøjdyr. Sidende forest er det springleder Tom, og Mona udskriver diplomer for veludført spring.

Det der skal bruges til udspringet, er en pæn stor drage men en stoppind tilpas langt oppe på linen. På linen hænger så en færge, som faktisk er en lille vogn med et sejl på. Vinden trækker færgen op af linen til stoppinden, hvor lasten udløses. Samtidig vippes sejlet så færgen kører tilbage til jorden

Billed nr. 14715 Billed nr. 14725
Billed nr. 14713

Vi fik også besøg af en journalist og kameramand fra TV2 Østjylland. De var på pladsen en times tid. De var meget interreseret i faldskærmsudspringet, men der var absolut også billeder i når et eller andet, bare var på vej til at gå galt.

 

Det blev selvfølgelig også til et par interview med stolte bamse ejere.

Billed nr. 14710

 

Til forord Til side 2

Tilbage til forsiden Tilbage til drageflyvning

Ove Kjeldgaard16. oktober 2002